Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

دادگاه حکمیت فوتبال در سوئیس شکایت فدراسیون ایران از تیم های عربستانی و فدراسیون فوتبال عربستان را رد کرد . این پایانی بود بر پرونده ای جنجالی که سه سالی باز بود و در جریان. پرونده ای که احتمالا چندصد هزار دلاری به پایش ریخته شد تا تیم های ایرانی از بازی در زمین بی طرف رهایی پیدا کنند اما در نهایت نتیجه اش شد شکستی بزرگ برای فوتبال ایران .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رضا جاودانی که او را برای اجراهایش در تلویزیون و فوتبالی تر ها به عنوان عضو کمیته انضباطی می شناسند اما روایت های ناگفته دارد از این پرونده . او که به همراه آرش نجفی این پرونده را در این شواری داوری ورزش دنیا طرح کرده می گوید:«اولین بار من و دوست خوبم آرش نجفی این پرونده را به نمایندگی از سه تیم ذوب آهن ، تراکتورسازی و نفت تهران  این پرونده را در دادگاه حکمیت ورزش طرح کردیم چون اعتقاد داشتیم حکم بازی در زمین بی طرف برای تیم های ایرانی حکمی غیر منصفانه است. برای حرف مان هم استدلال داشتیم. اینکه این بازی ها هزینه های بسیاری را به تیم های ما تحمیل می کند . ما شکایت را طرح کردیم و اتفاقا لایحه ما را پذیرفتند و حتی از ای اف سی و نمایندگان عربستانی در این زمینه خواستند تا توضیحات شان را ارائه بدهند.»

البته از همان زمان این پرونده از وکلای جوان ایرانی گرفته شد. او توضیح می دهد:«راستش من دیگر در مسیر پرونده اطلاع ندارم چه اتفاقی افتاد چون بلافاصله بعد از گشایش پرونده و پذیرش لایحه ما برای طرح موضوع ، این پرونده از ما گرفته شد و به وکیلی سوئیسی که حتما وکیل خیلی خوبی هم بوده است سپرده شد و ما به کلی از مسیر دادرسی کنار گذاشته شدیم. حتی واقعا ریالی هم نه من و نه آقای نجفی از این پرونده حق الزحمه نگرفتیم و کل ماجرا برای مان کاری دلی برای کمک به فوتبال مان بود.»

این پرونده بعد از مرحله ابتدایی ، با نظر اولیه شورای حکمیت ورزش به شورای حل اختلاف رفت . وکیل سوئیسی و دبیرکل وقت فدراسیون فوتبال یعنی علیرضا اسدی در چند مرحله از دادگاه های این پرونده شرکت کردند و خبرسازی زیادی درباره پیروزی بزرگ فوتبال ایران برابر تیم های عربستانی و ای اف سی رسانه ای شد اما در نهایت همه چیز به سکوتی خبری فرو رفت تا حالا که مشخص شده ایران این پرونده گرانقیمت بین المللی را باخته است. رضا جاودانی می گوید:«راستش اینکه می گویید آنها استدلال کردند خاک ایران برای عربستانی ها امن نیست به نظر ما از ابتدا هم قابل قبول نبود. امنیت یک مسئله عمومی است و بخش بخش نمی شود کرد. اگر ایران در آن زمان این قدر امنیت داشت که فیفا بازی های افغانستان و عراق را هم در خاک ما برگزار می کرد ، این بهانه عربستانی ها قابل قبول نبود. حتی CAS تحلیل ما را در این باره پذیرفت که دادخواهی مان رد نشد و از ای اف سی و عربستان توضیحات خواست. ما حتی خواهان غرامت بودیم و می گفتیم اگر آنها در زمین ما بازی نمی کنند و کنفدراسیون آسیا هم یکسویه و بنا به خواست این کشورها ، ما را از میزبانی محروم کرده پس باید خودشان هزینه اضافه تحمیل شده به تیم های ایرانی را بپردازند. ولی وقتی ما کنار گذاشته شدیم دیگر نمی دانیم چه در مسیر تحول این پرونده رخ داد که امروز می فرمایید فرجام خواهی ایران رد شده است.»

با این رد دادخواهی احتمالا هزینه زیاد رسیدگی دادگاه هم به ایران تحمیل شده است. جاودانی در این باره می گوید:«راستش واقعا نمی دانم این مبلغ چقدر می شود. در مرحله شکایت ما که فکر کنم 1000 فرانک سوئیس بود اما برای بعد از آن طرف شاکی باید هزینه قضات را بپردازد و معمولا چون طرف مورد شکایت پول کارشناسان و قضات سمت خودش را نمی دهد ، آن هزینه هم به هزینه های رسیدگی اضافه می شود و شاکی تمام هزینه ها را می پردازد تا حکم نهایی صادر شود. اما اینکه در نهایت بازنده دادگاه ما بوده باشیم یعنی احتمالا تمام هزینه های رسیدگی به دادگاه هرچه بوده ، به ایران رسیده است و درباره دستمزد وکیل مجرب سوئیسی هم حتما مسئولان فدراسیون توافقی داشتند که واقعا من نمی دانم چقدر بوده است.»

این اولین شکست ایران در دادگاه هایی از این دست و بر باد دادن دلارها نیست. از دوره محمد دادکان و شکایت بی حاصل از تیم میلوال برای لغو بازی با ایران تا شکایت علیه برانکو بعد جام جهانی 2006 و همه این شکایت هایی که علیه ایران در دادگاه CAS شده است و ماجرای شکایت از داور استرالیایی بازی ایران و عراق جام ملتهای 4 سال قبل و دوپینگی بودن علا عبدالزهرای عراقی یا آن ماجرای لیست آسیایی استقلال و ده ها نمونه دیگر ، پرونده هایی بین المللی بودند که ایران تشکیل داده و در تمام شان تقریبا شکست خورده و کلی هم هزینه برای وکیل داده است. یکی از نمونه های اخیرش هم همین ماجرای عدم توافق با پروپئیچ برای فسخ قرارداد با 35 هزار دلار بود که هم برایش به همین میزان پول وکیل ایتالیایی دادند تا به قول معرف این وکیل ، آنها زمانی بخرند و هم در نهایت 360 هزار دلار هم غرامت پرداخته اند!

و نمونه اخر که گفته می شود وکیل سوئیسی پرونده پرسپولیس در شکایت طارمی بوده که کلی به هواداران این تیم امید داد و در نهایت هم مشخص شد اساسا اشتباه شکایت کرده بوده و به جای شکایت از فیفا از تیم ریزه اسپور شکایت کرده بوده که آنها هم به کلی پول جریمه را بخشیده بودند .

اتفاقی که بعد از کلی از دست رفتن وقت مشخص شد به بخشش دوپنجره محرومیت پرسپولیس از خرید بازیکن نیانجامیده است.

حال اتفاق زمانی دردناک تر خواهد شد که بدانید می گویند وکیل پرونده بین المللی شکایت طارمی به فیفا همین وکیل پرونده شکایت علیه عربستان بوده است! درحالی که تیم نجفی و جاودانی که رقم دستمزدشان یک دهم همتای بین المللی هم نمی شود اقلا یک کیس پیروز در CAS داشتند و نجفی در شکایت بازیکن مصری پیشین تراکتورسازی علیه این تیم توانست قرمزهای تبریزی را تبرئه کند!

اما واقعا چه شد که پرونده را از آنها گرفتند؟ رضا جاودانی می گوید:«راستش فکر می کنم به ما اعتماد نداشتند. حالا شاید من تجربه بین المللی ام زیاد نبود اما آقای نجفی که چند کیس بین المللی مهم را به سرانجام رسانده بود. نمی دانم چرا این تصمیم را گرفتند ولی می دانم امثال ما وکلای ایرانی حالا اصلا حتی اگر ماجرای عرق ملی را هم کنار بگذاریم ، برای اینکه می دانیم کل هزینه سفر اضافه این تیم ها به آسیا از بیت المال و حق خانواده های خودمان کم می شود با دل و جان برای پیروزی به دادگاه می رفتیم ولی این اعتماد به ماها نشد. »

او در انتها با خنده می گوید:«مهم این بود که اعتماد می کردند و می گذاشتند مسیری که ما آغاز کردیم به انتها می رسید. ما با تمام وجودمان به این کار باور داشتیم . وکیل خوب سوئیسی که در دنیا زیاد است ، اصل ماجرا این بود که به وکلای ایرانی اش فدراسیون باور می کرد.»

 

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۲۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، اخیرا گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده اصلی کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرده است. شرکت های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب اهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر این لیست قرار دارند.

در این لیست واردات شرکت بازرگانی دولتی حدود ۴۲ درصد و کالای ترخیص شده شرکت پشتیبانی امور دام ۵۳ درصد کاهش یافته است. اما واردات شرکت ماهیدشت کرمانشاه حدود ۱۱۲ درصد و ترخیص اقلام مرتبط با وزارت دفاع ۱۲۳ درصد افزایش یافته است. واردات شرکت فولاد مبارکه تقریبا نصف شده اما ترخیص اقلام مرتبط با شرکت خدمات حمایت کشاورزی ۵۲درصد زیاد شده است.

در فهرست برترین های واردات ۱۴۰۲ واردات شرکت توسعه کشت و صنعت اکسون ۲۳۶ درصد افزایش یافته است.

چندی قبل بانک مرکزی هم اعلام کرده بود؛ جزییات ارز تخصیص یافته و تامین شده برای شرکت های مختلف را منتشر خواهد کرد. جزئیات این فهرست می تواند تا حدودی وضعیت اولویت دهی تخصیص ارز به شرکت ها و بنگاه های اقتصادی را شفاف کند و از این طریق می توان یک برآورد اولیه از میزان ارز دولتی و نیمایی تخصیص یافته به این شرکت ها در دست داشت.

کد خبر 847365 برچسب‌ها ارز - بازار داخلی خبر مهم وزارت دفاع بانک مرکزی

دیگر خبرها

  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • اظهارات تازه وکیل توماج صالحی درباره پرونده موکلش
  • خبر مهمی که وکیل توماج صالحی درباره او اعلام کرد
  • وکیل توماج صالحی: موکلم از فسادفی الارض تبرئه شده و شامل عفو رهبری می‌شد
  • وکیل توماج صالحی : موکلم از فساد فی الارض تبرئه شده و شامل عفو رهبری می‌شد
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی / مصاحبه با وکیل
  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری