Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ دادگاه حکمیت فوتبال در سوئیس شکایت فدراسیون ایران از تیم‌های عربستانی و فدراسیون فوتبال عربستان را رد کرد. این پایانی بود بر پرونده‌ای جنجالی که سه سالی باز بود و در جریان. پرونده‌ای که احتمالا چندصد هزار دلاری به پایش ریخته شد تا تیم‌های ایرانی از بازی در زمین بی طرف رهایی پیدا کنند، اما در نهایت نتیجه اش شد شکستی بزرگ برای فوتبال ایران.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رضا جاودانی که او را برای اجراهایش در تلویزیون و فوتبالی‌تر‌ها به عنوان عضو کمیته انضباطی می‌شناسند، اما روایت‌های ناگفته دارد از این پرونده.   او که به همراه آرش نجفی این پرونده را در این شورای داوری ورزش دنیا طرح کرده می‌گوید: «اولین بار من و دوست خوبم آرش نجفی این پرونده را به نمایندگی از سه تیم ذوب آهن، تراکتورسازی و نفت تهران این پرونده را در دادگاه حکمیت ورزش طرح کردیم، چون اعتقاد داشتیم حکم بازی در زمین بی طرف برای تیم‌های ایرانی حکمی غیر منصفانه است. برای حرف مان هم استدلال داشتیم. اینکه این بازی‌ها هزینه‌های بسیاری را به تیم‌های ما تحمیل می‌کند. ما شکایت را طرح کردیم و اتفاقا لایحه ما را پذیرفتند و حتی از‌ای اف سی و نمایندگان عربستانی در این زمینه خواستند تا توضیحات شان را ارائه بدهند.»

البته از همان زمان این پرونده از وکلای جوان ایرانی گرفته شد. او توضیح می‌دهد: راستش من دیگر در مسیر پرونده اطلاع ندارم چه اتفاقی افتاد، چون بلافاصله بعد از گشایش پرونده و پذیرش لایحه ما برای طرح موضوع، این پرونده از ما گرفته شد و به وکیلی سوئیسی که حتما وکیل خیلی خوبی هم بوده است سپرده شد و ما به کلی از مسیر دادرسی کنار گذاشته شدیم. حتی واقعا ریالی هم نه من و نه آقای نجفی از این پرونده حق الزحمه نگرفتیم و کل ماجرا برای مان کاری دلی برای کمک به فوتبال مان بود.

این پرونده بعد از مرحله ابتدایی، با نظر اولیه شورای حکمیت ورزش به شورای حل اختلاف رفت. وکیل سوئیسی و دبیرکل وقت فدراسیون فوتبال یعنی علیرضا اسدی در چند مرحله از دادگاه‌های این پرونده شرکت کردند و خبرسازی زیادی درباره پیروزی بزرگ فوتبال ایران برابر تیم‌های عربستانی و‌ای اف سی رسانه‌ای شد، اما در نهایت همه چیز به سکوتی خبری فرو رفت تا حالا که مشخص شده ایران این پرونده گرانقیمت بین المللی را باخته است. رضا جاودانی می‌گوید: «راستش اینکه می‌گویید آن‌ها استدلال کردند خاک ایران برای عربستانی‌ها امن نیست به نظر ما از ابتدا هم قابل قبول نبود.   امنیت یک مسئله عمومی است و بخش بخش نمی‌شود کرد. اگر ایران در آن زمان این قدر امنیت داشت که فیفا بازی‌های افغانستان و عراق را هم در خاک ما برگزار می‌کرد، این بهانه عربستانی‌ها قابل قبول نبود. حتی CAS تحلیل ما را در این باره پذیرفت که دادخواهی مان رد نشد و از‌ای اف سی و عربستان توضیحات خواست.   ما حتی خواهان غرامت بودیم و می‌گفتیم اگر آن‌ها در زمین ما بازی نمی‌کنند و کنفدراسیون آسیا هم یکسویه و بنا به خواست این کشور‌ها، ما را از میزبانی محروم کرده پس باید خودشان هزینه اضافه تحمیل شده به تیم‌های ایرانی را بپردازند. ولی وقتی ما کنار گذاشته شدیم دیگر نمی‌دانیم چه در مسیر تحول این پرونده رخ داد که امروز می‌فرمایید فرجام خواهی ایران رد شده است.

با این رد دادخواهی احتمالا هزینه زیاد رسیدگی دادگاه هم به ایران تحمیل شده است. جاودانی در این باره می‌گوید:  واقعا نمی‌دانم این مبلغ چقدر می‌شود. در مرحله شکایت ما که فکر کنم ۱۰۰۰ فرانک سوئیس بود، اما برای بعد از آن طرف شاکی باید هزینه قضات را بپردازد و معمولا، چون طرف مورد شکایت پول کارشناسان و قضات سمت خودش را نمی‌دهد، آن هزینه هم به هزینه‌های رسیدگی اضافه می‌شود و شاکی تمام هزینه‌ها را می‌پردازد تا حکم نهایی صادر شود. اما اینکه در نهایت بازنده دادگاه ما بوده باشیم یعنی احتمالا تمام هزینه‌های رسیدگی به دادگاه هرچه بوده، به ایران رسیده است و درباره دستمزد وکیل مجرب سوئیسی هم حتما مسئولان فدراسیون توافقی داشتند که واقعا من نمی‌دانم چقدر بوده است.

این اولین شکست ایران در دادگاه‌هایی از این دست و بر باد دادن دلار‌ها نیست. از دوره محمد دادکان و شکایت بی حاصل از تیم میلوال برای لغو بازی با ایران تا شکایت علیه برانکو بعد جام جهانی ۲۰۰۶ و همه این شکایت‌هایی که علیه ایران در دادگاه CAS شده است و ماجرای شکایت از داور استرالیایی بازی ایران و عراق جام ملت‌های ۴ سال قبل و دوپینگی بودن علا عبدالزهرای عراقی یا آن ماجرای لیست آسیایی استقلال و ده‌ها نمونه دیگر، پرونده‌هایی بین المللی بودند که ایران تشکیل داده و در تمام شان تقریبا شکست خورده و کلی هم هزینه برای وکیل داده است.   یکی از نمونه‌های اخیرش هم همین ماجرای عدم توافق با پروپئیچ برای فسخ قرارداد با ۳۵ هزار دلار بود که هم برایش به همین میزان پول وکیل ایتالیایی دادند تا به قول معرف این وکیل، آن‌ها زمانی بخرند و هم در نهایت ۳۶۰ هزار دلار هم غرامت پرداخته اند!

و نمونه اخر که گفته می‌شود وکیل سوئیسی پرونده پرسپولیس در شکایت طارمی بوده که کلی به هواداران این تیم امید داد و در نهایت هم مشخص شد اساسا اشتباه شکایت کرده بوده و به جای شکایت از فیفا از تیم ریزه اسپور شکایت کرده بوده که آن‌ها هم به کلی پول جریمه را بخشیده بودند.

اتفاقی که بعد از کلی از دست رفتن وقت مشخص شد به بخشش دوپنجره محرومیت پرسپولیس از خرید بازیکن نیانجامیده است.

حال اتفاق زمانی دردناک‌تر خواهد شد که بدانید می‌گویند وکیل پرونده بین المللی شکایت طارمی به فیفا همین وکیل پرونده شکایت علیه عربستان بوده است! درحالی که تیم نجفی و جاودانی که رقم دستمزدشان یک دهم همتای بین المللی هم نمی‌شود اقلا یک کیس پیروز در CAS داشتند و نجفی در شکایت بازیکن مصری پیشین تراکتورسازی علیه این تیم توانست قرمز‌های تبریزی را تبرئه کند!

اما واقعا چه شد که پرونده را از آن‌ها گرفتند؟ رضا جاودانی می‌گوید: فکر می‌کنم به ما اعتماد نداشتند. حالا شاید من تجربه بین المللی ام زیاد نبود، اما آقای نجفی که چند کیس بین المللی مهم را به سرانجام رسانده بود. نمی‌دانم چرا این تصمیم را گرفتند، ولی می‌دانم امثال ما وکلای ایرانی حالا اصلا حتی اگر ماجرای عرق ملی را هم کنار بگذاریم، برای اینکه می‌دانیم کل هزینه سفر اضافه این تیم‌ها به آسیا از بیت المال و حق خانواده‌های خودمان کم می‌شود با دل و جان برای پیروزی به دادگاه می‌رفتیم، ولی این اعتماد به ما‌ها نشد.

او در انتها با خنده می‌گوید: مهم این بود که اعتماد می‌کردند و می‌گذاشتند مسیری که ما آغاز کردیم به انتها می‌رسید. ما با تمام وجودمان به این کار باور داشتیم. وکیل خوب سوئیسی که در دنیا زیاد است، اصل ماجرا این بود که به وکلای ایرانی اش فدراسیون باور می‌کرد.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 رضا جاودانی شکایت فدراسیون فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۱۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق

در ادامه به شما خواهیم گفت که چگونه خودتان برای شناخت و انتخاب بهترین وکیل دید کافی داشته باشید.

محمد جواد گوهریان

دکترای تخصصی حقوق خصوصی دانشگاه خوارزمی

تخصص در حوزه ملک و املاک، قراردادها و دعاوی کیفری با سال‌ها سابقه در انواع پرونده ها

سبحان فتح الهی

گواهینامه تخصصی دانشگاه ناگویا ژاپن

سابقه وکالت اقلیت ها، دعاوی بین المللی و مجلس، وکیل خانواده با سال‌ها سابقه در انواع پرونده ها

زینب جنیدی مقدم

دکترای دانشگاه مذاهب اسلامی تهران

وکیل حوزه خانواده، طلاق، پژوهشگر حوزه زن و خانواده

قادر شنیور

دکترای فقه و فقه خصوصی از دانشگاه خوارزمی

وکالت شرکت های بازرگانی

سید هادی دهقان

دکترای فقه خصوصی دانشگاه خوارزمی

سابقه وکالت شرکت های تولیدی و دیوان عالی

رضا عابد

تخصص حقوق بانکی و کیفری

حقوق کیفری و جرم شناسی، برگشت چک، پرونده های بانکی و دارایی

ما مختصری از 6 وکیل ارائه کردیم. اما به شما چند نکته مهم هنگام انتخاب وکیل را هم میگوییم تا انتخاب صحیحی داشته باشید.

برای ارتباط با وکلای فوق می توانید با شماره 09129426674 تماس بگیرید.

تجربه های موفق از پرونده های مشابه

هنگام انتخاب وکیل خوب تهران در ابتدا باید به سوابق کاری و میزان تجربه ی آن ها دقت داشته باشید. نمونه های موفق زیاد از پرونده های مرتبط در آن زمینه، احتمال موفقیت وکیل برای پرونده های آتی را افزایش می دهد. برای مثال، قادر شنیور رزومه‌ای اینچنین دارد: ارائه مشاورۀ حقوقی وکالت شرکت های تجاری و بازرگانی از قبیل شرکت پخش ربیع گستر شاد( گلاب ربیع)، شرکت پویش فارمد گستر(شرکت داروسازی)، شرکت رنگان فر(شرکت تولید رنگ)، شرکت مبارز و….

داشتن سوابق تجربیات این امکان را می دهد که بتوانید از نظرات موکلین قبلی، درباره وکیل اطلاعات کاملی کسب کنید که بسیار در انتخاب به شما کمک می کند.

اخلاق خوب و پاسخگویی

پاسخگویی یکی از درست ترین روش های ارتباط با موکل است. متاسفانه گاهی برخی وکلا ارتباط خوبی با موکل برقرار نمی کنند و اطلاعات کافی ارائه نمیدهند. موکل ممکن است حس خوبی از این جهت نداشته باشد. چرا که نمیداند وضعیت پرونده اش در چه حالتی است. ثانیا ممکن است در صورتی که وکیل اطلاعات کافی از روند پرونده بدهد و شرایط را بازگو کند، موکل اطلاعاتی کمک کننده ارائه بدهد. در اصل ارتباط خوب یک اصل مهم برای انتخاب وکیل خوب در تهران و سایر شهرستان ها است.

اختصاص زمان لازم برای موکل

یک موکل زمانی که پرونده اش را به وکیلی می سپارد، انتظار دارد که روال پرونده اش به خوبی به وی اطلاع رسانی شود و وکیل جریان های پرونده را با دقت بداند و در زمان لازم پیگیری کند. اطمینان وکیل به موکل از این روال، برای موکل آرامش خاطر ایجاد میکند. پاسخگویی در زمان های مناسب و برقراری جلسات انتقال اطلاعات یکی از راه های برقراری این اطمینان خاطر است.

حفظ اسرار موکل

یک وکیل باید متعهد به حفظ اسرار موکل باشد. در برخی پرونده ها به دلیل حیا و ترس از افشا و آبروریزی، افرادی که دارای مشکلاتی هستند، از ابراز و پیگیری حق و حقوق خود خودداری می کنند. اما با انتخاب وکیل متعهد و اخلاق‌مدار از این مورد خیالتان راحت خواهد بود و با آرامش می توانید مسیر صحیح را انتخاب کرده و به حق و حقوق خود برسید.

وکیل مطلع و به روز

وکلایی هستند که همواره در پی به روز رسانی اطلاعات خود و آگاهی از آخرین تبصره ها هستند. کسانی که می توانند از کوچکترین فرصتی برای دفاع از موکل خود و چرخش جریان پرونده به نفع موکل استفاده کنند. اگاهی از سابقه های تحقیقاتی وکلا، تالیف کتب؛ انتشار مقاله در نشریات معتبر نیز نمونه ای از جریان آگاهی وکیل است.

برای مثال محمد جواد گوهریان، تالیف و گردآوری بیش از ۸ مقاله در حوزه حقوق خصوصی در نشریات معتبر داخلی و گردآوری یک کتاب در حوزه آرای وحدت رویه قضایی را در کارنامه خود دارد که نشان دهنده سطح آگاهی و مشارکت وی در زمینه تخصصی خود است. زینب جنیدی مقدم نیز مقالات علمی پژوهشی متعددی به چاپ رسانده است. از سوابق قادر شنیور می توان سابقه تدریس، تالیف کتب متعدد از جمله «قرارداد سفارش ساخت» از انتشارات آوا و کتاب «عقود نامعین» از انتشارات کمالان و کتاب در دست چاپ بررسی فقهی حقوقی مفهوم مخالف از انتشارات چتر و دانش و مقالات متعدد علمی پژوهشی را نام برد. سید هادی دهقان نیز تاکنون چند مقاله حقوقی در نشریات علمی منتشر کرده است.

فعالیت های فرهنگی و اجتماعی

داشتن روابط اجتماعی بالا و فعالیت های فرهنگی مداوم در جامعه سبب افزایش اطلاعات وکلا و میزان آگاهی آنان خواهد بود. زینب جنیدی سال ها است پژوهشگر حوزه زن و خانواده است. وی مدرس دانشگاه و عضو مجمع زنان فرهیخته کشوری و نخبگان جامعه الزهرا نیز هست. او سابقه مشاوره های حقوقی و خانواده بسیاری داشته و علاوه بر آن در راستای ترویج فهم صحیح در این حوزه، سخنرانی ها و اتاق های فکر بسیاری را برگزار کرده است. جنیدی با شعار «شهروند آگاه» سعی در کمک و نشان دادن طریقه صحیح و قانونی به موکلین و مراجعین خود دارد. این ها می توانند دلیل برتری یک وکیل در حوزه خود باشند.

پیشنهاد ما به شما برای انتخاب بهترین وکیل تهران

قبل از انتخاب وکیل و بعد از کسب اطلاعات اولیه و خواندن مقالات و آشنایی با لیست اسامی، بهتر است یک جلسه مشاوره برگزار کنید تا به صورت تجربی با اخلاق و روحیات وکیل آشنا شوید و سپس برای جلسه ی صحبت های نهایی واگذاری پرونده وارد عمل شوید. هم چنین در جلسه درباره راه های ارتباطی با وکیل سوال کنید مثلا راه های ارتباطی مثل مشاوره های تلفنی، حضوری و آنلاین از قبل مشخص شود و بستر آن سوال شود. شاید بتوانید بهینه تر با وکیل ارتباط بگیرید و در زمان صرفه جویی کنید.

برای ارتباط با وکلای فوق می توانید با شماره 09129426674 تماس بگیرید. هم چنین اطلاعات بیشتر را در سایت haghvaran.com کسب کنید.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900261

دیگر خبرها

  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • جزییات ناگفته از سرقت بانک ملی توسط کاراگاه پرونده
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • اظهارات تازه وکیل توماج صالحی درباره پرونده موکلش
  • خبر مهمی که وکیل توماج صالحی درباره او اعلام کرد
  • وکیل توماج صالحی: موکلم از فسادفی الارض تبرئه شده و شامل عفو رهبری می‌شد
  • وکیل توماج صالحی : موکلم از فساد فی الارض تبرئه شده و شامل عفو رهبری می‌شد
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی / مصاحبه با وکیل
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • باشگاه‌های لالیگایی در خطر محرومیت از حضور در رقابت‌های اروپایی